FORSIDE
TAG OG LOFT
FACADE
GULV
OG FUNDAMENT
VENTILATION
OG TÆTNING
VARME-
INSTALLATION
BESTIL ET
ENERGITJEK
SOLCELLER
   
TILSKUD
KONTAKT
 

Solceller

Hvorfor solceller?
Fordi solen er den bedste og reneste vedvarende energikilde vi har. Solceller kan monteres på alle tagtyper, de kan integreres og endda monteres på jorden. De larmer ikke, kræver ingen vedligehold og prisen gør investeringen særdeles attraktiv da tilbagebetalingstiden er lav og solcellernes levetid er høj. Et solcelleanlæg fra 
EJ Energi er skræddersyet til præcis dit behov, kan du være med til at spare på CO2 udledningen og samtidig spare penge.

I 2010 var energiproduktionen i Danmark på 979 PJ, knap 272 milliarder kWh (kilowatttimer). Dette svarer til en udledning på omkring 182 millioner tons CO2. 135 PJ, eller 37,5 milliarder kWh, af denne energi kom fra vedvarende energikilder - knap 14%. Dette kan vi gøre langt bedre og solceller fra EJ Energi er netop med til at gøre Danmark grønnere og renere.

Kan det betale sig?
Din elregning kan komme ned på 0 kr. Solcellernes levetid er mindst 30 år. Du kan opnå over 300.000 kroner i akkumuleret besparelse i solcelleanlæggets levetid. Og så har vi ikke engang været inde på reduceringen af CO2 emissioner. Jo solceller betaler sig.

Vi tilbyder alsidige løsninger med solpaneler til erhverv, instutioner og private. Både til nybyg og eksisterende konstruktioner. Hos EJ Energi får du også professionel rådgivning og vejledning, så du kan føle dig godt klædt på når der skal tænkes energirigtigt.

Grøn energi er fremtiden og det drejer sig ikke om os men om den arv vi giver til vores børn og børnebørn. Og glem ikke at grøn energi ikke kun er sund fornuft men også god økonomi.
 

 

 N
YHEDER


Tømrermester Erik Jensen APS
?Copyright 2007 Ej-byg.dk - Udviklet i samarbejde med ResenNet